Tutoriale FOTO | Canon te ajuta sa obtii fotografii perfecte
recenzii, articole si tutoriale despre fotografie si editare
tutoariale foto, editare ,retusare foto, fotografie, articole, blog, foto, aparart, dslr, obiectiv, accesorii, trepied, ISO, expunere, viteza de expunere, diafragma, photoshop, lightroom, program editare, incepatori, amatori, cursuri gratuite, online
18248
single,single-post,postid-18248,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Canon te ajuta sa obtii fotografii perfecte

Abonamentul Adobe Creative Cloud Photography

11 Apr Canon te ajuta sa obtii fotografii perfecte

Cei de la Canon

chiar isi doresc fotografii perfecte…

si pentru asta se pare ca fac tot ce le sta in putinta :)

 

Nu este usor sa obtii cadrul perfect, dar datoria noastra de fotografi este sa incercam si sa muncim cat mai mult pentru a fi cat se poate de aproape de fotografia dorita.

O fotografie perfecta este un cumul de factori dependenti si independenti de noi: lumina potrivita , subiect bun ,putin noroc, un aparat decent, obiectiv adecvat si dibacie la editare.

Pentru asta, Canon s-a gandit sa te sprijine in obtinerea fotografiilor perfecte oferindu-ti un an de abonament pentru accesul la platforma Adobe Cretive Cloud Photography, daca in perioada 1 si 30 aprolie 2016 ai cumparat un obiectiv din cele incluse in campanie.

Adobe Cloud Photography

Deasemenea,  cei de la Canon iti pun la dispozitie si o gama diversificata de obiective pentru aceasta campanie, acoperind astfel atat nevoile fotografilor amatori cat si cele ale fotografilor profesionisti:

Obiective fixe Obiective zoom

Imi place ca ideea este simpla pentru a obtine pachetul Adobe Cretive Cloud Photography. Va cumpărați unul dintre obiectivele selectate între 1 și 30 aprilie 2016 si sa il înregistrați pe pagina campaniei Canon. 

(Data limita a inregistrarilor este 15 mai 2016. Pentru mai multe detalii citeste termenii si conditiile promotiei)Canon Promotie

 

Facebook Comments
Share daca iti place!