Battery grip pentru nikon d610/ D600 / D7100 / D7000
recenzii, articole si tutoriale despre fotografie si editare
accesorii, reviews, grip, dslr,Nikon
15568
post-template-default,single,single-post,postid-15568,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Battery grip pentru nikon d610/ D600 / D7100 / D7000

08 mart. Battery grip pentru nikon d610/ D600 / D7100 / D7000

Review Battery grip pentru nikon d610/ D600 / D7100 / D7000 de pe E-BAY

Aparatul meu DSLR de suflet a fost mereu D300, atat datorita ergonomiei cat si constructiei. A fost si este aparatul aparatul cel mai confortabil.

Totusi am hotarat sa imi cumpar Nikon d610, oarecum dezamagit de d750 care nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele.  Am considerat ca din punct de vedere al nevoilor mele Nikon d610  este cam ce am nevoie, plus pretul a fost unul extrem de atragator. Cel mai mare minus pe care i l-am gasit este ergonomia. Gripul acestui aparat, pentru o persoana cu maini mai mari, poate fi putin “enervant”, in mod special atunci cand degetul mic se freaca de talpa gripului. Prin urmare am hotarat sa imi cumpar un grip.

M-am uitat la cele de piata dar preturile mi s-au parut putin cam piperate chiar si pentru cele 3rd party, asa ca m-am “riscat” sa cumpar unul de pe e-bay. Spun “riscat”, pentru ca in cel mai rau caz vei ajunge sa comanzi, sa astepti sa vina dupa 1-2 luni si sa observi ca are  un defect si sa trebuiasca sa il returnezi ( lucru care se poate intampla si cu cele cumparate din magazinele noastre).

Mi-am comandat battery grip-ul si uimitor in mai putin de o luna a ajuns. Cum se vede si in filmulet calitatea lui a fost putin peste asteptarile mele, avand in vedere ca am cheltuit 50$ pe el.

Baterry grip nikon

 

Pe scurt nu se ridica la nivelul calitatii gripului de la  nikon dar diferenta de pret, de aproape 8 ori, face acest battery grip cea mai logica alegere pentru cineva care nu isi tranteste, loveste sau arunca aparatul si nu are de gand sa stea sa faca fotografii in ploi torentiale.Battery grip

 

Battery Gripul a venit cu un acumulator de rezerva, care ,asa cum preconizam si in filmulet, nu este de cea mai buna calitate (spus intr-un mod frumos). Intr-un mod optimist incarcat si tinut in grip alaturi ce acumulatorul din aparat, acumulatorul GRATUIT lungeste perioda de folosire a aparatului cu 200-250 cadre.

Ca o concluzie, dupa 3-4 luni de folosire, pot spune ca sunt foarte multumit de el. Face exact ceea ce trebuie sa faca si nu am avut situatii in care sa imi creeze probele. Constructia este destul de buna, nu joaca pe talpa aparatului iar finisajele as putea spune ca sunt la nivelul celor de la nikon.

 

Facebook Comments