Keyboard shortcuts pentru Photoshop si Lihgtroom
Ce ai spune daca ai afla ca tocmai a fost creata o lista completa cu shortcut-uri (comenzi rapide de taste) pentru comenzile din Photoshop si Lightroom?
editare, lightrrom, photoshop, program de editare, lista de taste pentru editare, sfaturi si trucurui
16195
post-template-default,single,single-post,postid-16195,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Keyboard shortcuts pentru Photoshop si Lihgtroom

shortcuts-adobe-photoshop-ightroom

17 iun. Keyboard shortcuts pentru Photoshop si Lihgtroom

Shortcuts pentru Photoshop si Lihgtroom

Ce ai spune daca ai afla ca tocmai a fost creata o mapare completa cu shortcut-uri pentru comenzile din Photoshop si Lightroom? Mie mi se pare impresionant! … chiar daca este evident ca niciodata nu voi reusi sa le retin pe toate insa ma va ajuta sa economisesc timp pentru comezile des utilizate 🙂 .

Acum ca tot urmeaza sa incepem si tutorialele despre Photoshop si Lightroom ne am gandit ca aceaste mapari o sa fie foarte utile in cele doua programe de editare foto.

Inainte de a posta acesta mapare, le multumim celor de la setupblogtoday pentru efortul imens de a pune la dispozitia si altor pasionati de editare foto acest “cearceaf” de shortcut-uri pentru Photoshop si Lightroom.

Pentru a descarca cele doua mapari la o rezolutie mare apasa aici pentru Adobe Photoshop si aici pentru Adobe Lightroom.

Shortcuts Adobe Photoshop                        Shortcuts Adobe Lightroom

shortcuts-adobe-photoshop-ightroom

Shortcuts Adobe Photoshop si Lightroom

 

Vezi si Editarea tenului folosind cateva toolurile din Photoshop sau Interfata Lightroom EP.2

Facebook Comments