Tutoriale FOTO | Vlog 7 L-am scos pe Calin la un photo walk prin ger
recenzii, articole si tutoriale despre fotografie si editare
tutoariale foto, editare ,retusare foto, fotografie, articole, blog, foto, aparart, dslr, obiectiv, accesorii, trepied, ISO, expunere, viteza de expunere, diafragma, photoshop, lightroom, program editare, incepatori, amatori, cursuri gratuite, online
18035
post-template-default,single,single-post,postid-18035,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Vlog 7 L-am scos pe Calin la un photo walk prin ger

27 ian. Vlog 7 L-am scos pe Calin la un photo walk prin ger

L-am scos pe Calin la un “photo-walk” prin ger.

Dupa ce si-a stricat aparatul anul trecut din cauza frigului si condensului, domnul Calin nu prea a mai facut poze, asa ca i-am dat pe mana Nikon D300 si un 17-50  2.8 si l-am scos la o tura prin Cismigiu.

Am zis ca soarele puternic si zapada inca curata, ne vor ajuta sa obtinem cateva imagini dragute, Toata plimbarea noastra a fost scurtata de gerul care ne-a intrat in oase destul de repede.

Este bine de stiut ca iarna, chiar si cand soarele este sus pe cer,  datorita zapezii umbrele nu mai sunt asa de putenice, deci poti sa profiti de orice moment al zilei pentru a face poze, insa apusul aduce mereu acea lumina calda care in combinatie cu cerul rece si zapada alba va crea un contrast de culoare extrem de atragator.

Cand vine vorba de echipament. este bine ai grija cu aclimatizarea lui. Trecerile de la cald-rece/rece-cald  pot duce la crearea de condens (nu cel mai bun prieten al circuitelor electronice), din acest motiv este bine sa lasi aparatul in geanta 20-30 de min dupa ce ai facut trecerea de la o temperatura la alta.  Din cauza temperaturilor scazute viata bateriilor scade dramatic si ar fi bine ca acestea sa stea intr-un buzunar interior al gentii sau intr-un buzunar interior al hainei aproape de corp. Nu strica niciodata sa ai iarna o extra baterie de rezerva.

Mai jos sunt cateva fotografii facute in timpul plimbarii noastre. Am folosit un Nikon D300 + Tamron 17-50 2.8 si un Fuji x100.

Facebook Comments