O scurta plimbare pana la mare
recenzii, articole si tutoriale despre fotografie si editare
tutoariale foto, editare ,retusare foto, fotografie, articole, blog, foto, aparart, dslr, obiectiv, accesorii, trepied, ISO, expunere, viteza de expunere, diafragma, photoshop, lightroom, program editare, incepatori, amatori, cursuri gratuite, online
18112
post-template-default,single,single-post,postid-18112,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Vlog 8 O scurta plimbare pana la mare

09 feb. Vlog 8 O scurta plimbare pana la mare

Nimic planuit, doar un drum dus intors, Bucureti-mare-Bucuresti. Mihai a avut treaba in Constanta pentru 2-3 ore, asa ca am zis sa profitam de drumul asta si sa facem si cateva poze pe langa Constanta.

Planurile nu prea ne-au mers cum am vrut initial. Desi ne asteptam sa facem undeva la 2-3 ore pe  drum, din cauza zapezii de pe autostrada am facut 5 ore si jumatate. Pe langa asta, ne asteptam sa fie zapada, gheata, valuari, nori; am prins o vreme superba insa  fara zapada, fara gheata, fara valuri, fara nori.

Cat timp Mihai si-a rezolvat problemele in Constanta eu m-am plimbat pe faleza si am facut cateva poze. Cand s-a intors Mihai era deja tarziu si desi eram rupti de foame, am decis sa mergem sa facem ceva poze, nu de alta dar mai aveam 1-2 ore de lumina.

Dupa ce am ajuns in Costinesti am avut cam 30 min de lumina buna, insa conditiile nu erau favorabile pentru fotografie – nu aveam nori, nu aveam valuri. Nu am avut nici timp sa gasim un punct de statie decent. Am ales sa incercam sa facem cateva fotografii cu expunere indelungata celor cateva pietre de pe plaja, insa am prins refluxul si valurile nu ajungeau la pietrele noastre :D.

Arta cere sacrificii dar si un strop de oraganizare.

Facebook Comments