Vrei fotografii reusit? Vezi 10 variante clasice
Vom discuta despre fotografia la viteza mare de declansare (sau high-speed photography), fotografia ce creaza efectul de miniatura (sau tilt-shift photography), fotografia alb negru, motion blur, infrared photography, fotografia de noapte, fotografia cu fum (sau smoke photography), macro photography, procesarea fotografiei HDR si RAW, fotografia panoramica dar si altele.
tutoariale foto, editare ,retusare foto, fotografie, articole, blog, foto, aparart, dslr, obiectiv, accesorii, trepied, ISO, expunere, viteza de expunere, diafragma, photoshop, lightroom, program editare, incepatori, amatori, cursuri gratuite, online
16331
post-template-default,single,single-post,postid-16331,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Vrei fotografii reusit? Vezi 10 variante clasice

09 sept. Vrei fotografii reusit? Vezi 10 variante clasice

Tehnici clasice pentru fotografii reusite

Mereu cautam sa obtinem fotografii impresionante cu cadre impresionanate, pana la urma asta defineste un fotograf. Insa pe langa diversele metode gasite de fiecare dintre noi ca urmare a experientei intodeauna putem folosi ceea ce putem considera tehnici clasice de fotografiere. Cand zic clasic ma refer la faptul ca mereu va fi la moda o fotografie de strada alb negru sau o fotografie high-speed.

In acest articol vom incerca sa prezentan nu doar doar cate imagini inspirationale pentru “munca” de fotograf dar si cateva tehnici simple de fotografiere si tutorialele necesare pentru a le realiza. O sa incercam sa descrierem pe cat posibil modul in care trebuie aranjat mediul unde vei realiza fotografia si ce tehnici, principii si reguli trebuie urmarite pentru o fotografie rusita. Binenteles ca descrierile noastre nu vor reinventa roata tocmai de accea vrem ca orice comentarii sau sugestii sunt mereu binevenite.

Trecand la fapte, in urmatoarele articole vom discuta despre fotografia la viteza mare de declansare (sau high-speed photography), fotografia ce creaza efectul de miniatura (sau tilt-shift photography), fotografia alb negru, motion blur, infrared photography, fotografia de noapte, fotografia cu fum (sau smoke photography), macro photography, procesarea fotografiei HDR si RAW, fotografia panoramica dar si altele.

Am tras la sort si o sa incepem cu Black and White Photography

Facebook Comments