Wedd Camp 2016
recenzii, articole si tutoriale despre fotografie si editare
tutoariale foto, editare ,retusare foto, fotografie, articole, blog, foto, aparart, dslr, obiectiv, accesorii, trepied, ISO, expunere, viteza de expunere, diafragma, photoshop, lightroom, program editare, incepatori, amatori, cursuri gratuite, online
18347
post-template-default,single,single-post,postid-18347,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

La Wedd Camp 2016

05 iul. La Wedd Camp 2016

Am fost la Wedd Camp! Prima editie ,chiar. Este greu de descris in cuvinte energia de la acest eveniment. Wedd Camp a venit cu de toate pentru toti. A fost un bufet suedez plin de informatii utile, care te pot ajuta sa iti schimbi in bine afacerea pe care o ai in domeniul fotografiei si, de ce nu, te poate imbunatati ca om. Castigul cel mai mare pe care il ai la acest tip de eveniment este intalnirea cu o comunitate de fotografi din ce in ce mai inchegata.

WeddCamp 2016 1

Nu ai cum sa nu iubestii oamenii prezenti la acest eveniment, deoarece fotografii sunt oameni interesanti si calzi care iti intra in suflet si te bucuri sa ii ai acolo.

WeddCamp 2016 3

Lectorii au abordat subiecte cat mai variate, pentru a atinge toata audienta macar cu un subiect. Le multumesc pe aceasta cale lor: Andra si Marius Dragan (oameni calzi si plini de energie pozitiva… si de curand , mai bogati cu un suflet), Narcis Tarcea (un om care poate optimiza si cel mai incalcit workflow si care iti da un sfat cu mare placere), Irina Groza si Robert Trica (doi oameni sensibili si plini de franchete care te invata sa casti ochii in jurul tau ca sa vezi ce locuri interesante te inconjoara), Marian Sterea (omul a carui energie nu se termina si care te face sa te simti rusinat sa spui nu am timp sau nu pot face asta), Gabriela Matei si Marius Tudor (oameni minunati care iti pot schimba literalmente viata, nu te mai saturi de ei), Catalin Georgescu ( jack of all trades in fotografie , un om a carui zi are mai mult de 24 de ore … altfel nu pot intelege cum poate derula atatea proiecte. Te poate invata cum sa valorifici fiecare secunda din viata si cum se aplica conceptul “butterfly effect” in fotografie), Clare Louise (o femeie care poate trece peste orice moment greu si sa obtina ceva valoros din aceea experienta), Philipe Nieus (un om cu un suflet tanar a carui inspiratie vine din orice… pana si din desenele animate), Daniele Vertelli ( o enciclopedie vie de arta si iubire de frumos…nu te saturi sa il asculti vorbind despre istoria artei si cum a fost influentat de aceasta).

weddCamp 2016

Sponsorii prezenti au venit cu solutii care iti pot fi utile in desfasurarea activitatii si au fost foarte rabdatori in fata valului de intrebari adresate.

Wedcamp 2016

Dar, punctul culminant al acestui eveniment a fost petrecerea care ne-a “racorit” dupa o asa infuzie de informatie. S-au inchegat relatii, s-au sarbatorit ani de relatie (cu tort si urale), s-a baut la caldura focului de tabara, s-a dansat, s-au facut sarituri in piscina (unii imbracati),  in concluzie o petrecere reusita.

Din “pacate” evenimentul a fost unul aglomerat, iar din dorinta de a sta de vorba cu cat mai multi oameni, nu prea am scos aparatul foto din geanta, asa ca nu prea am cadre care sa nunateze ceea ce am relatat mai sus.

Dar, dupa cum spune vorba “Ne vedem la Wedd Camp!”… poate si la anul!

by Claudiu Ariciu @www.Momentefotografice.com

Facebook Comments