Fotografie de produs cu lumina continua
Invata fotografie de produs cu lumina continua la targul Ozosep. Foto-Tutoriale organizeaza workshop despre lumina, umbre, contrast, asezare a produselor pentru o fotografie reusita. Binenteles poti folosi chiar produsele cu specific secuiesc cumparate din cadrul targului .
fotografie de produs, fotografie de strada, targ, lumina, umbre, produs, lumina continua, gradina verona, retete, preparate secuiesti,evenimente, workshop, bucuresti
18195
post-template-default,single,single-post,postid-18195,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Workshop: Fotografie de produs cu lumina continua

05 mart. Workshop: Fotografie de produs cu lumina continua

 Workshop gratuit de fotografie de produs

sustinut de echipa Foto-Tutoriale,  pe data de 12 Martie intre orele 15:00-17:00 in cadrul Targului Ozosep

 

Pentru acest workshop de fotografie de produs vom acoperi subiecte precum:

  • echipamente necesare
  • obiective si lumini
  • aspecte privind lumina: reflexie, difuzie, calitate.
  • scheme de iluminare
  • compozitie
  • perspective

Scopul workshop-ului este de a arata ca o fotografie de produs buna poate fi realizata cu o investie minima si putina creativitate.

Chiar daca pare relativ simplu, in fotografia de produs sunt multe elemente care vor influenta rezultatul final : lumina, umbre, dimenisunea produsului, fundal, culoarea si reflexii, etc.  Pentru acest workshop se va folosi lumina continua care va permite participantielor sa incerce diferite scheme de iluminare  pe produsele cumparate din cadrul targului Ozosep.

Despre targul Ozosep

Continuând povestea de succes a celor 10 ediții anterioare, Ozosep anunță din nou un eveniment de neratat!

Pentru doua zile pline, în perioada 12-13 martie (între orele 10.00 – 18.00), bucureştenii iubitori de frumos si de bun vor avea ocazia de a degusta delicatesele secuieşti pregătite după reţetele bunicilor, să testeze produsele cosmetice naturale sau să descopere lumea colorată a jucăriilor din lemn, a obiectelor din ceramică și multe alte produse făcute de meșterii noștri artizani.

Deasemenea, ne-am asigurat să vă puteți bucura și de acum încolo de Ozosep într-un loc cu atmosferă specială, unde vă asteptăm cu sute de porții de gulaș pregătite pe loclangoş, dar și un atelier de creație pentru copii.

In plus, amatorii de muzică bună sunt invitați şi la un concert live.

Si nu uita…

Ozosep inseamnă produse 100% naturale, din ingrediente locale, aduse la București de micii producători în persoană. La Ozosep nu sunt acceptați distribuitori, doar producători mici! Astfel, cei aproape 30 de producători vă vor oferi: kürtős, delicatese din carne, păstrăv, brânzeturi speciale, turtă dulce, miere și produse apicole, pâine de casă proaspătă, o selecție de pălincă, gemuri, dulceţuri, și siropuri naturale, specialități de ceaiuri, jucării din lemn, cosmetice naturale, bijuterii hand made, produse din ceramic, articole din piele și multe alte lucruri bune și frumoase.

Ozosep, târgul cu specific unguresc revine în grădina Verona din spatele librăriei Cătrurești de pe Bulevardul Magheru.

Pentru detalii legate de participanți, programul evenimentului dar și despre edițiile trecute, vizitați pagina noastră de Facebook: targulozosep sau situl Ozosep.

Vă așteptăm sa degustam, sa ne distram si sa fotografiem !

PS: Intrarea la târg și concert este liberă 🙂

coverkicsi

Facebook Comments